Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Rólunk

Kedves (leendő) Vásárlónk!

Megannyi munka és kutatás előzte meg a webáruházunk létrejöttét. Kisbabánk már 8 hónapos volt, szerettünk volna felelős szülőként, szívvel, lélekkel valami olyat létrehozni, amellyel segíthetünk másoknak és kisbabáiknak. Voltak már tapasztalásaink a témában, rengeteg YouTube videó, angol nyelvű cikk, előadás és tudományos kutatás böngészését követően döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a Babakártyákat, mint márkát, amely alatt több terméket is fogunk forgalmazni. Feleségem álmodta és határozta meg a képeket és a színeket, amely kislányunknak is nagyon tetszett.

Ha egy dolog van amit közvetíthetnénk a szülők felé, akkor az ez lenne:

Fontos megértenünk, hogy a mai kisbabák egy olyan világba születnek, ahol a digitalizáció és az audiovizuális tartalmak mindennapjaik részévé válnak előbb-utóbb. A mi feladatunk szülőként az, hogy példát mutassunk nekik, megmutassuk azt, hogy létezik offline világ is, hogy a kikapcsolódás, játék és tanulás elérhető más módokon is. Ez volt az egyik alappillére a termékeink létrejöttének a tudományosan igazolt kutatások mellett. Kizárólag olyan licenszelt és egyedi képekből álló termékeket hoztunk létre, amelyeket azon túl, hogy megterveztünk, kizárólag hazai gyártással készülnek és mi is szívesen használjuk kislányunkkal. Szeretnénk, hogy a Babakártyák minél több helyre eljusson az országban és egy kicsit hozzá tudjunk járulni minden kisbaba fejlődéséhez a kártyáinkkal.

Köszönjük, ha nálunk vásárolsz. Valóban, minden termékünkben benne van egy darab belőlünk is, hiszen odaadással és szeretettel készülnek.