Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelentenek a babakártyák?
A babakártyák gyakorlatilag egy nagyméretű kártyacsomagként írhatók le, amely látás- és készségfejlesztő hatású, a kisbabák számára jól látható, erős kontrasztos monokróm/színes képeket tartalmaz.

Miért fontosak a babakártyák/mérföldkő kártyák?
A babakártyák látás- és készségfejlesztő hatásukkal hozzájárulnak a kisbabák fejlődéséhez, később pedig kiváló díszei lehetnek a babaszobának. A mérföldkő kártyák segítenek megörökíteni az újszülöttek fontos eseményeit, fejlődését és emlékeit, ösztönzi a szülőket, hogy készítsék el a megfelelő időben a képeke, és lehetővé teszik a család számára, hogy később ne csak egy jó emlék legyen a szülők fejében, hanem közösen tudják felidézni ezeket az emlékeket.

Milyen képeket tartalmaznak a babakártyák?
Jellemzően állatokat, motívumokat és egyéb szimbólumokat. Minden termék esetében a további képek között az összes termékkép látható.

Honnan származnak a Babakártyák termékei?
Mi álmodtuk meg a kártyacsomagokat, licenszelt és egyedi képeket tartalmaz, a gyártása pedig Magyarországon történik.

Hogyan használhatók a babakártyák/mérföldkő kártyák?
Minden kártyacsomag dobozában megtalálható a kártyák mellett egy használati útmutató is, részletes leírással. Használatuk nagyon egyszerű, a kártyákat korfüggően vagy csak meg kell mutatni a kisbabának, később pedig mozgatni is lehet, ahogy tudja követni a tekintete. A mérföldkő kártyákat a fejlődés során havonta, illetve a fontos pillanatokat, mint az első felülés az erre megfelelő kártyával lehet használni. A kisbaba mellé helyezve kell képet készíteni róla.

Milyen típusú babakártyák léteznek?
Jelenleg 3 féle típus közül lehet válogatni a webáruházunkban: Fekete-fehér (monokróm), Színes és Mérföldkő kártyák.

Később lesznek újabb babakártyák?
Igen, folyamatosan dolgozunk rajta, hogy új termékeket hozzunk létre, például memóriakártya vagy újabb mérföldkő kártyák.

Mindkét nem számára elérhetők a babakártyák?
Igen, a babakártyák nemfüggetlenek, unisex kártyák. Se nem fiús, se nem lányos. A mérföldkő kártyák is ilyenek.

Terveztek külön fiús és lányos termékeket is?
Igen, szeretnénk kifejezetten fiús és lányos változatokat is létrehozni a későbbi termékekből.

Mikor kezdhetem használni a babakártyát?
A babakártyát már akkor kezdheted használni, amikor a megszületett a gyermeked (2 hetet érdemes várni, mert nagyon tompán látnak minden színt és fényt a kezdetben). Az első pillanatoktól kezdve dokumentálhatod az eseményeket, ahogy számodra megfelelő.

Meddig használhatom a babakártyát?
Nincs konkrét kikötés, de 36 hónapos (3 éves) korig javasoljuk maximum, illetve ameddig érdeklődést mutat iránta gyermeked. Később kihelyezheted a babaszobába, kiváló díszítőelem.

Hogyan lehet tárolni a babakártyákat?
A babakártyák minden esetben dobozban érkeznek hozzád, ezt javasoljuk a tároláshoz.

Milyen más funkciója lehet a babakártyáknak?
A babakártyák kiváló díszítőelemei lehetnek később a babaszobának, illetve kiváló ajándék bármelyik csomag babaváró, babalátogatás alkalmával is.

Ha van még kérdésed, amire itt nem kaptál választ, keresd bizalommal az ügyfélszolgálatunkat!