Fizetés, szállítás

Kényelmes és biztonságos fizetési, gyors és megbízható szállítási módokat biztosítunk minden vásárlónk számára. 


Az alábbi fizetési módok érhetők el webáruházunkban:

 

  • Online bankkártyás fizetés: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  • Utánvétel: A rendelés összértékét közvetlenül az általad választott szállítási módnak megfelelően tudod kiegyenlíteni készpénzzel vagy bankkártyával (attól függően, hogy milyen módot választottál, például FoxPost automatáknál csak kártyával tudsz fizetni), az e-mailben kapott számla alapján. Utánvétel esetén 390 Ft kezelési költséget számítunk fel.

 

Az alábbi szállítási módok érhetők el webáruházunkban:

  • Házhozszállítás: A rendelés során a GLS futárszolgálat munkatársa a csomagot közvetlenül az általad megadott címre szállítja ki.
  • CsomagPont: A rendelés során a GLS futárszolgálat munkatársa a csomagot az általad választott CsomagPontra szállítja ki.
  • Csomagautomata: A rendelés során választott csomagautomatában veheted át a csomagot (FoxPost/GLS/Packeta Z-BOX)
  • Átvevőhely: A rendelés során a Packeta futárszolgálat munkatársa a csomagot az általad választott átvevőhelyre szállítja ki.

A szállítási díjak és a kiszállítás várható ideje a választott szállítási módtól függnek. Minden esetben a tőlünk telhető legrövidebb idő alatt átadjuk a csomagod a futárszolgálat részére.