Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Fizetés, szállítás

Kényelmes és biztonságos fizetési, gyors és megbízható szállítási módokat biztosítunk minden vásárlónk számára. 


Az alábbi fizetési módok érhetők el webáruházunkban:

 

 • Online bankkártyás fizetés - SimplePay: A rendelés összértékét online, bankkártyával tudod kifizetni, a SimplePay (OTP Mobil Szolgáltató Kft.) biztonságos fizetési rendszerével, a megrendelést követően. Sikeres fizetést követően azonnal kapunk róla értesítést, így akár még aznap fel tudjuk adni a csomagodat. A bankkártya adatok hozzánk nem jutnak el.
 • Átutalás: Az elektronikus átutalások azonnal megérkeznek minden bankból, így akár még aznap fel tudjuk adni a csomagodat. Ha az OTP-nél vezeted a számládat és személyesen utaltatod el az összeget valamelyik bankfiókban, akkor is azonnali a beérkezés. Ha más banktól utalsz személyesen 3-4 óra is lehet, amíg beérkezik hozzánk az összeg, így csak ezt követően tudjuk a rendelésed teljesítését megkezdeni.

  Az átutaláshoz szükséges adatok:
  Név: Zana Márk ev
  Bankszámlaszám: 11733027-28367417-00000000
  Közlemény: a rendelést követően küldött e-mailben szereplő rendelésszám. (Például: #184)

 • Készpénzes fizetés (OTP Bankban): A rendelés összértékét, a visszaigazoló e-mailben található díjbekérő alapján bármely OTP bankfiókban készpénz befizetésével is kiegyenlítheted, ebben az esetben a közleményben mindenképp szükséges megadni a díjbekérőn is szereplő rendelésszámot. A számlaszámunk: 11733027-28367417 (Zana Márk e.v. néven)
 • Utánvétel: A rendelés összértékét közvetlenül az általad választott szállítási módnak megfelelően tudod kiegyenlíteni készpénzzel vagy bankkártyával (attól függően, hogy milyen módot választottál, például FoxPost automatáknál csak kártyával tudsz fizetni), az e-mailben kapott számla alapján. Utánvétel esetén minden esetben 390 Ft kezelési költséget számítunk fel.

 

Az alábbi szállítási módok érhetők el webáruházunkban:

 • Házhozszállítás: A rendelés során a GLS futárszolgálat munkatársa a csomagot közvetlenül az általad megadott címre szállítja ki.
 • Házhozszállítás külföldre: A rendelés során a GLS futárszolgálat vagy az általa megbízott partner munkatársa a csomagot közvetlenül az általad megadott címre szállítja ki.
 • CsomagPont: A rendelés során a GLS futárszolgálat munkatársa a csomagot az általad választott CsomagPontra szállítja ki.
 • Csomagautomata: A rendelés során választott csomagautomatában veheted át a csomagot (GLS/Packeta Z-BOX)
 • Átvevőhely: A rendelés során a Packeta futárszolgálat munkatársa a csomagot az általad választott átvevőhelyre szállítja ki.

A szállítási díjak és a kiszállítás várható ideje a választott szállítási módtól függnek. Minden esetben a tőlünk telhető legrövidebb idő alatt átadjuk a csomagod a futárszolgálat részére.