Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Biztonságos
Biztonságos
Kiváló anyagból készült termék, biztonságos fizetés.
Megbízható
Megbízható
Minden termékünk szívvel, lélekkel készül.
Alap babakártya csomag
10.870 Ft
10.490 Ft
Kedvezmény: 3%
Menny.:db

Alap babakártya csomag

10.870 Ft
10.490 Ft
Kedvezmény: 3%
Menny.:db

Mit érdemes tudni a montessori (fejlesztő) babakártyákról?
Készségfejlesztő kontraszt kártyák babáknak, újszülött (2 hetes) kortól. Kártyáink kutatásokkal igazolt módon fejlesztik a kisbabák látásának, készségeinek fejlődését. Kontrasztos fekete-fehér motívumokkal, cuki állatokkal ellátott kártyák, melyek megragadják bármelyik baba figyelmét. Lekerekített sarkainak köszönhetően biztonságos. Mindkét oldalán matt fólia, mely megfelel az élelmiszerbiztonság követelményeinek. Nem fog elázni, akkor sem, ha ráfolyik a baba nyála. A kutatásokról készült egy rövid, 5 perces videó, amely lentebb megtekinthető.

Mit érdemes tudni a mérföldkő, hónapkártya csomagról?
Összesen 20 képet (10 db kártyát) tartalmaz a csomag, tehát az első hónaptól a kisbaba 1 éves koráig minden hónapban megörökíthető a fejlődése, változása. Ezek mellett 8 db mérföldkő, amely a képeken is látható még a csomag része, pl.: cuki vagyok, eskü nem pancsolok. Lekerekített sarkainak köszönhetően biztonságos. Mindkét oldalán matt fólia, mely megfelel az élelmiszerbiztonság követelményeinek. Nem fog elázni, akkor sem, ha ráfolyik a baba nyála. Az idő gyorsan telik, a kicsik nagyon hamar felnőnek. Annyira sok inger ér minket szülőként, hogy ha nem lenne mobilunk, fényképezőgépünk vagy babafotózásunk, akkor észre sem vennénk mennyit változik gyermekünk nagyon rövid idő alatt.

Mit tartalmaz a termék?
Doboz: egyedi, 13x1,5x16 cm méretű kártyatartó doboz a tároláshoz
Kártyák a dobozban: 8 db 12x12 cm méretű kártya (8 minta és mindegyik hátulja fekete pöttyökkel ellátott) 8 db 12x12 cm méretű kártya (8 minta és mindegyik hátulja fekete pöttyökkel ellátott) 10 db 15x10 cm méretű kártya (20 minta) , 

Miként lehet használni?
Elégedett vásárlóink visszajelzése alapján nyugtató hatással van a babákra, lefoglalja őket, és bárhol használható. Otthon, a kocsiban, vendégségben, orvosnál, védőnőnél. Egészen 2 éves korig javasoljuk a használatát, 1 éves kortól (amikor már a legtöbb baba látása megfelelően kialakult) pedig a mindennapi játék része lehet. Kiváló elem a babaszoba díszítéseként egyaránt.

Hogyan kell használni a kártyákat a gyakorlatban?

  • 2 hetes kortól 2-3 hónapos korig: Csak a fekete-fehér kártyákat használjuk, mert még nem látja a kisbaba a színeket, csak a kontrasztokat fogja tudni megkülönböztetni. Érdemes tesztelni több kártyát a baba tetszése szerint, de mindenképp figyeljünk arra, hogy 25-30 cm távolságból (körülbelül a kezünktől a könyökünkig terjedő hosszúságban) mutassuk meg a babának a képeket. Ne vegyük el addig, amíg nem veszíti el az érdeklődést a kép iránt (ilyenkor másfelé néz), utána válasszunk másik képet, kb. 30 másodperc után. Ne mozgassuk a kártyát, hagyjuk, hogy fókuszáljon a baba.
  • 3-6 hónapos kor között: Ha a baba már hasra tud fordulni, meg tudja tartani a fejét és a szemei egyszerre mozognak, akkor a kártyákat az előbb írtak szerint kell használni. Ettől a pillanattól kezdve lehet mozgatni a kártyákat, követni fogja a tekintetével. Oda lehet neki adni a kártyát, de ne hagyjuk egyedül.
  • 6 hónapos kor felett: A baba mindennapjaivá válhat a sok játék mellett a kontrasztos kártyával történő játék. Függően a fejlődési szakaszától, ha nem szeretnénk a dobozban tárolni a kártyákat, a játékok között is lehetnek. Fontos, hogy a doboz sérülékeny, a kártya nem. Egy másfél éves gyermek már hozza-viszi magával a kártyákat, szívesen nézegeti attól függetlenül, hogy 1 éves korára már a legtöbb baba látása kifejlődött.
Cikkszám: BK004
Elérhetőség: Utolsó 10 db raktáron
Várható szállítás: 2024. március 04.